SEO

Få synlighed og trafik til din hjemmeside med vores skræddersyede SEO-service. Vores eksperter analyserer konkurrenterne, udvikler strategier og skaber engagerende indhold. Øg din online tilstedeværelse og tiltræk potentielle kunder gennem vores resultatorienterede tilgang til søgemaskineoptimering. Tag din virksomhed til nye højder med vores SEO-ekspertise. Kontakt os her.

seo service

SEO, hvad tilbyder vi?
G.E.Marketing er et digitalt marketings agency

Vi er et bureau der har lokation i Ølstykke, Nordsjælland, med mulighed for at tage kunder i hele landet. Har du et ønske om at tage en snak med os fysisk, er vi ikke blege for at tage turen til jeres kontor.

On-Page & Off-Page SEO

Udover content produktion & optimering, hjælper vi med alle SEO relevante opgaver både på sitet såvel som på de omkring liggende områder der kan påvirke ens position.

Local SEO & UX Optimering

Er i afhængige af lokale kunder hjælper vi med at ramme netop jeres målgruppe mest effektivt. Derudover hjælper vi med alt fra optimering af brugervenligheden & konveteringsraten til de mere tekniske aspekter af sitets opsætning.

Teknisk SEO

Om du vil vinde større markedsandel, generere flere leads eller øge din konveteringsrate er det alt afgørende at teknikken spiller på dit site. Her gennemgår vi alle benspænd der kan være fra a til z.

Content Optimering

Vi hjælper med at optimere content der så det er optimeret mod googles algoritme samt brugerens søgeintention. Dette er altafhørende for at få en stærk position på google.