Analyser & Rapportering

Få værdifuld indsigt i din virksomheds præstation med vores avancerede analyser og rapporteringstjenester. Vi udnytter kraften i værktøjer som Google Tag Manager og Looker for at levere dybdegående dataanalyse og skræddersyede rapporter. Optimer din forretningsstrategi og træf informerede beslutninger. Opdag det fulde potentiale af dine data. Kontakt os her.

rapportering af data

Hvem er vi?

G.E.Marketing er et digitalt marketings agency 

Vi er et bureau der har lokation i Frederikssund, Nordsjælland, med mulighed for at tage kunder i hele landet. Har du et ønske om at tage en snak med os fysisk, er vi ikke blege for at tage turen til jeres kontor. 

SEO & Google Ads Analyser

Vores mission er at udvikle et tæt samarbejde med vores kunder med formål om at løfte deres succes til nye højder, med fokus på kvalitet over kvantitet.

GTM Management

Vi hjælper med alt fra opsætning, implementering samt tracking i Google Tag Manager.  Så vi sammen kan arbejde med at optimere jeres online vækst og færden, ved hjælp af den data som kunderne og google efterlader på jeres site.

Skræddersyet Rapporter

Vi tror på at vi kommer længst med et tæt, ambitiøst og transparant samarbejde. Vi ser jer ikke som en kunde der skal plejes, men derimod  som en tæt samarbejdspartner hvor vi sammen stræber efter at vinde det lange løb.

Fysiske & Online Møder

Vi har stort fokus på at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi har mulighed for at holde møder, vejlede samt afrapportere online såvel som fysisk