Om GEMarketing

GEMarketing er et performance marketingbureau, der tilbyder SEO- og Google Ads. Vi har fokus på SEO-strategier, organisk performance, øget omsætning og branding.

Vores SEO-tjenester omfatter en grundig analyse af konkurrenter, kunder, jeres hjemmesiden samt implementering af effektive SEO-strategier for at forbedre placeringen på Google.
Derudover tilbyder vi tilpassede Google Ads-kampagner for at nå ud til de rigtige kunder med fokus på at øge jeres KPI’er. Vores analyser og rapportering hjælper jer med at forstå, hvordan jeres markedsføring fungerer og hvordan vi sammen kan maksimere jeres online tilstedeværelse og øge jeres omsætning.

Er du klar til at tage din digitale performance til det næste skridt? Kontakt os her for at begynde samarbjedet.

23438 - GEMarketing - Digital Marketing

Hvem er vi?

G.E.Marketing er et digitalt marketings agency

Vi er et bureau der har lokation i Ølstykke, Nordsjælland, med mulighed for at tage kunder i hele landet. Har du et ønske om at tage en snak med os fysisk, er vi ikke blege for at tage turen til jeres kontor.

Vores Mission

Vores mission er at udvikle et tæt samarbejde med vores kunder med formål om at løfte deres succes til nye højder, med fokus på kvalitet over kvantitet.

Vores Standard

Vores værdier er en del af vores DNA. For at kunne være et match og opnå de bedste resultater, skal vores fokus på at være transparente, ydmyge, ærlige og højt motiverede være noget der går igen i vores kunder.

Partnerskab

Vi tror på at vi kommer længst med et tæt, ambitiøst og transparant samarbejde. Vi ser jer ikke som en kunde der skal plejes, men derimod  som en tæt samarbejdspartner hvor vi sammen stræber efter at vinde det lange løb.

Ekspertise

Med en baggrund i et af de bedst performance bureauer i Europa, har vi erfaring med at arbejde med nogle af Nordens største virksomheder & brands.