Paid search

Øg din virksomheds synlighed og vækst med vores Paid Search-service. Vores eksperter udfører konkurrentanalyser og optimerer dine kampagner for at maksimere din annonceringsinvestering. Øg din kundebase og konverteringer gennem effektiv annonceplacering. Lad os hjælpe jer med at nå jeres forretningsmål gennem paid search. Kontakt os her.

google ads

Paid Search, hvad tilbyder vi?

Vi er et bureau der har lokation i Ølstykke, Nordsjælland, med mulighed for at tage kunder i hele landet. Har du et ønske om at tage en snak med os fysisk, er vi ikke blege for at tage turen til jeres kontor. 

Kampagne Oprettelse

På baggrund af vores søgeordsanalyse hjælper vi med at oprette kampagner, teste og analysere den data vi indsamler på den betalte kanal. Vi udvælger i samarbejde med jer de mest optimale kampagner for netop jeres behov.

Landingssideoptimering

Lige så vigtigt som det er at få kunderne ind på siden er det også at de kan ende som et lead eller konvetere. Her hjælper vi med at optimeres jeres landingssider for at maksimere jeres potentiale.

Søgeordsanalyse & Strategi

At identificere relevante søgeord og udvikle en strategi omkring dem er afgørende for succes med Google Ads. Vi laver en grundig søgeordsanalyse som matcher netop dine produkter / tjenester.

Google Shopping

For at øge jeres synlighed mest effektivt hjælper vi med at få jer opsat & optimeret via google shopping. Dette kan gøres via betalte annoncer samt en organisk approach.